صبح روز یکشنبه با اشتیاقی وصف ناپذیر، برای کسب تجربهای جدید، به سمت چیتگر به راه افتادیم.
آقای دارابی، میزبان ما، از ما به گرمی استقبال کردند و بعضی از قوانین را برایمان توضیح دادند. به طور مثال دانستیم که برای ورود به داخل محیط آشپزخانه باید برای کفشهایمان از یک پوشش پلاستیکی استفاده کنیم یا مثلاً متوجه شدیم نقشه آشپزخانه به علت مسائل بهداشتی باید طوری باشد که افراد، مواد غذایی و خوراکیها از یک در وارد و از دری دیگر خارج شوند.
در این اردو با بخشهای مختلف یک آشپزخانه صنعتی آشنا شدیم و از قسمتهای مختلف آنجا مثل انبار، سردخانه، قسمت آماده سازی گوشت و مرغ و ماهی برای کباب کردن و نگهداری سبزیجات.
البته ناگفته نماند که محیط آنجا بسیار گرم بود و باعث شد تا قدر زحمات اهالی آشپزخانه مدرسهمان رابیشتر از پیش بدانیم.
برای درست کردن کباب کوبیده آستینهایمان را بالا زدیم دستهایمان را شستیم و با کمک سرآشپز گوشتها را به سیخ زدیم و روی اجاق گذاشتیم سپس به سمت غذاخوری آنجا حرکت کردیم و چلوکبابی که در آماده کردن آن مشارکت داشتیم را نوش جان کردیم و به سمت مدرسه بازگشتیم.
بدون دیدگاه