اردوی نانوایی پسران با مدرسه

در درس علوم پایه دوم طرح درسی وجود دارد به اسم تاریخچه نان که برای این طرح درس بازدید از سه نانوایی سنگک، بربری و لواش در نظر گرفته شد.

هدف اردوی نانوایی در دبستان

هدف از این اردو آشنایی بچه‌ها با انواع فضاهای نان پزی و تنورهای نانوایی بوده است. اردوی نانوایی، به هدف درک پسران از تفاوت تنورهای نان‌پزی و شناخت پروسه پخت انواع نان‌های لواش، سنگک و بربری توسط دبستان پسرانه برگزار شد.در این اردو پسران ابتدایی، با انواع مدل خمیرسازی آشنا شدند و به میل خود از هر نانی که می‌خواستند تهیه کردند.
همچنین در آخر برای تکریم نان به عنوان غذای اصلی مردم کشورمون با مراعات و صرفه‌جویی برای خود و همسالانشان لقمه درست کردند و میل کردند.

سریر راستی

تصاویر اردوی نانوایی با مدرسه

پسران پایه دوم دبستان در بازدید از نانوایی‎‌ها

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *