تربیت فرزندان مسئولیت‌پذیر زمان می‌برد، اما ارزش تلاش را دارد!

تربیت فرزندان مسئولیت پذیر نیاز به زمان دارد.
این ۴ نکته موثر برای تربیت پسرانی مسئولیت پذیر می‌تواند به شما کمک کند تا با اعتماد به نفس والدینی کنید:

تقویت مسئولیت پذیری در پسران
  1. همه دوست دارند احساس کنند که زحمات آن‌ها مورد توجه و قدردانی قرار گرفته است، از جمله کودکان. فرزندان شما می‌خواهند بدانند که شما تلاش‌های آن‌ها را تشخیص می‌دهید، به‌خصوص زمانی که آن‌ها کاری را انجام می‌دهند که از انجام دادن آن بیزارند. بنابراین، تشخیص عمدی تلاش‌های آن‌ها و پاداش دادن به آن‌ها برای رفتارهای مثبت بسیار مهم است. یک تحسین ساده می‌تواند به کودکی که طبق انتظار ظروف را تمیز شسته است، پاداش زیادی بدهد.
  2. مصداق موثری باشید، بر کسی پوشیده نیست که بچه‌ها چه در سال‌های اولیه زندگی‌شان و چه در دوران نوجوانی بسیار تأثیرپذیر هستند. بنابراین، احتمالاً شنیده‌اید که فرزندتان چیزی را که شما گفته‌اید یا کاری را انجام داده‌اید به همان روشی که شما انجام می‌دهید تکرار می‌کنند. می‌توانید با ارائه مثال‌های مثبتی که فرزندانتان می‌توانند از شما یاد بگیرند، از تمایل فرزندانتان برای یادگیری استفاده کنید. به یاد داشته باشید که همیشه باید رفتار مسئولانه را با اعمال خود الگوبرداری کنید، صرف نظر از اینکه چقدر بزرگ یا کوچک هستند. به عنوان مثال، همیشه با مهربانی با مردم صحبت کنید تا به کودکان بیاموزید که چگونه در برخورد با دیگران با ملاحظه و مسئولیت‌پذیر باشند. اگر به ندرت دیر می‌کنید، فرزندانتان یاد می‌گیرند که چگونه زمان خود را بهتر مدیریت کنند، بنابراین همیشه مراقب اعمال خود باشید.
  3. به صراحت بیان کنید که چرا از آن‌ها می‌خواهید کار خاصی را انجام دهند. به عنوان مثال، به جای اینکه به فرزندتان بگویید که اتاقشان را تمیز کنند، چرا به آن‌ها نگویید که تمیز کنند، زیرا متوجه شده‌اید که وقتی اتاق‌شان کثیف است استرس و آشفتگی بیشتری دارند؟ این توضیح ساده می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا بفهمند چرا باید وظایف را انجام دهند و ممکن است به طور شگفت انگیزی تعداد درگیری‌ها را کاهش دهد.
  4. فرآیندها را گام‌به‌گام آموزش دهید. همچنین ضروری است که وظایف آن‌ها را از طریق راهنماهای دقیق به فرزندان خود آموزش دهید. شما نمی‌توانید به آن‌ها بگویید که آن‌ها مسئول انجام هر روز کاری هستند بدون اینکه مشخص کنید دقیقاً چگونه می‌خواهید آن کار را انجام دهند. در واقع، همیشه می‌توانید انتظار داشته باشید که اگر دستورات روشنی ارائه نکنید، انتظاراتتان برآورده نشود، فقط به این دلیل که فرزند شما نمی‌دانند چه انتظاری دارید.
آموزش مسئولیت پذیری به پسران در دبستان

بنابراین، کارها را به فرآیندهای گام‌به‌گام تقسیم کنید که فرزندان شما بتوانند آن را درک کنند و به راحتی دنبال کنند. ممکن است ایجاد چک لیست‌هایی که فرزندان شما می‌توانند برای راهنمایی مناسب در هنگام اجرای وظایف به آن‌ها مراجعه کنند، مفید باشد. ممکن است مراحلی که ممکن است آموزش دهید برای شما بسیار ساده یا بدیهی به نظر برسد، اما برای فرزندان شما چندان ساده نیست، بنابراین برای بهترین نتیجه، زمانی را به آموزش آن‌ها اختصاص دهید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *